Office 365

Office 365

Office Online

Η Online έκδοση του Office περιέχει το σύνολο των εφαρμογών του, Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher και OneNote. Υποστηρίζει όλους τους σύγχρονους Browsers, διαθέτει ενιαία εικόνα και λειτουργίες για όλες τις συσκευές ώστε να είστε έτοιμοι να εργαστείτε στο γνώριμο και εύχρηστο περιβάλλον του Office.

Skype for Business

Η υποδομή που αναζητάτε για την εσωτερική και εξωτερική σας επικοινωνία σε ένα απλό αλλά εξελιγμένο τεχνολογικά εργαλείο. Διαχείριση και πραγματοποίηση Φωνητικών κλήσεων, Video, Meetings, Video presentations, αποστολές αρχείων, τηλέ – σενεδρίες με δυνατότητα εγγραφής και διαμοιρασμού σε ένα εξαιρετικά απλό περιβάλλον εργασίας.

SharePoint Online

Δυνατότητα διαμοιρασμού, πρόσβασης και οργάνωσης των δεδομένων της ομάδας εργασίας σας όπου και αν βρίσκονται τα μέλη της. Αποθηκεύετε με ασφάλεια στο Cloud & τοπικά, δίνετε πρόσβαση στα αρχεία σας στους χρήστες εντός και εκτός επιχείρησης σε οποιαδήποτε συσκευή χρησιμοποιούν. Παραγωγικότητα, ομαδική εργασία και αυτοματοποιημένες διαδικασίες οδηγούν στην αξιόπιστη ανάλυση των δεδομένων και την ορθότερη λήψη αποφάσεων.

Exchange

Η ασφάλεια δεδομένων, ο άμεσος συγχρονισμός και ο μεγαλύτερος χώρος αποθήκευσης δεδομένων σας μεταφέρουν σε ένα πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης εταιρικών email. Η αξιοπιστία σε συνδυασμό με το οικονομικό μοντέλο απόκτησης δημιουργούν το must-have εργαλείο της επιχείρησης σας.

OneDrive για επιχειρήσεις

Ο αποθηκευτικός χώρος της επιχείρησης σας. Back up δεδομένων, συγχρονισμός, διαμοιρασμός, δυνατότητα συν-επεξεργασίας σε πραγματικό χρόνο. Διαχείριση και κοινή χρήση εγγράφων οπουδήποτε βρίσκεστε και από συσκευή διαθέτετε.

Office

Το φιλικό περιβάλλον χρήσης της σουίτας του Office σε tablet, smartphones και desktop. Διαθέτει όλα τα προγράμματα, Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Project και είναι συμβατό σε Windows 7, 8 & 10.

Τιμοκατάλογος

 • Διευθύνετε την επιχείρησή σας ευκολότερα με το Office 365. Αποκτήστε όλα όσα χρειάζεστε για να εκτελείτε τις εργασίες σας οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε.
 • Πλήρως εγκατεστημένες εφαρμογές του Office, Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher και OneNote σε έως 5 PC ή Mac ανά χρήστη Εικονίδιο συμβουλής εργαλείου Τώρα περιλαμβάνει τις νέες εφαρμογές του Office 2016 για PC και Mac
 • Το Office σε tablet και τηλέφωνα για εμπειρία πλήρως εγκατεστημένου Office σε έως 5 tablet και 5 τηλέφωνα ανά χρήστη
 • Online εκδόσεις του Office, συμπεριλαμβανομένων των Word, Excel και PowerPoint
 • Αποθήκευση και κοινή χρήση αρχείων με χώρο αποθήκευσης 1 TB ανά χρήστη
 • Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, ημερολόγιο και επαφές επαγγελματικής κατηγορίας με εισερχόμενα 50 GB ανά χρήστη
 • Απεριόριστες ηλεκτρονικές συσκέψεις, ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων, διασκέψεις με ήχο, βίντεο HD και διασκέψεις web
 • Εταιρικό κοινωνικό δίκτυο για τη συνεργασία των υπαλλήλων μεταξύ διαφορετικών τμημάτων και τοποθεσιών
 • Χώρος εργασίας με επίκεντρο τις συνομιλίες του Microsoft Teams, με άμεση πρόσβαση στις συνομιλίες, το περιεχόμενο, τα άτομα και τα εργαλεία σας
 • Eργαλεία επαγγελματικής ψηφιακής αφήγησης, για τη δημιουργία αλληλεπιδραστικών αναφορών, παρουσιάσεων και άλλων στοιχείων
 • Εργαλεία διαχείρισης εργασίας που βοηθούν τις ομάδες να δημιουργούν σχέδια, να οργανώνουν και να αναθέτουν εργασίες, καθώς και να συνεργάζονται γύρω από αυτές
 • Μέγιστος αριθμός χρηστών